Over ons

WELKOM BIJ SCHOONHEIDSSALON MOOI MET MILA

Wij bieden een breed scala aan behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, harsen/waxen, bindweefsel massages, manicure en pedicurebehandelingen. De behandelingen staan in teken van ontspanning, schoonheid en verzorging. In onze salon wordt uitsluitend gewerkt met kwalitatieve producten van merken zoals Nimue en CND en OPI Nails.

Over Mij

Mila Metzger

- Allround schoonheidsspecialiste

Graag zou ik mij even willen voorstellen: Mijn naam is Mila Metzger en eigenaresse van Schoonheidssalon Mooi Met Mila. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heb een grote passie voor het vak. Na ruim 5 jaar werkzaam te zijn geweest in het centrum van Amsterdam heb ik er voor gekozen om mijn droom na te streven door mijn eigen schoonheidssalon te beginnen. Ik heb 3 jaar lang met veel plezier een eigen schoonheidssalon gehad in Zaandam. Sindskort heb ik een nieuwe schoonheidssalon in Breda geopend. Ik ben verhuist naar Breda. Ik heb ontzettend veel zin om nieuwe klanten in Breda te gaan behandelen.

Ik streef naar perfectie,kwaliteit en wil met de juiste kennis u als klant zo goed mogelijk kunnen helpen.

Jaarlijks rond ik een aanvullende cursus/specialisatie af. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen als schoonheidsspecialiste. Ook wil ik op de hoogte blijven van alle vernieuwende ontspannende behandelingen en huidverbeterende behandelingen.

Iedere klant is voor mij uniek, mijn behandelingen zijn afgestemd op uw wensen. Uw ontspanning gaat voor mij boven alles. Hygiëne en kwaliteit zijn vanzelfsprekend in mijn salon.

Hopelijk mag ik u binnenkort ontvangen bij Schoonheidssalon Mooi Met Mila!

Liefs,

Mila