Merken

NIMUE

Voor onze huidverbeterende gezichtsbehandelingen werken wij met het merk Nimue wat afkomstig is uit Zuid-Afrika. Het merk bevat actieve ingrediënten die het vermogen hebben om op korte termijn zichtbare resultaten te boeken. De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid stimuleren en beïnvloeden om de huidconditie te verbeteren.

De formules op basis van fruitzuren werken onder de oppervlakte van de huid, waardoor de huid zichzelf weer opnieuw hersteld en verbeterd. Nimue biedt mogelijkheden voor elke huid classificatie.

Wij als huidspecialist van Nimue Skin Technology bieden een scala aan behandelingen en producten op jouw huid in topconditie te krijgen en te behouden. Ervaar het resultaat en overleg met welke behandelingen en producten het beste voor uw huid zijn. Ook alle thuis producten zijn verkrijgbaar bij Schoonheidssalon Mooi met Mila.

CND & OPI

Voor onze manicure en pedicure behandelingen werken wij met het professionele merken CND en OPI. Bij de behandeling kunt u kiezen uit twee verschillende soorten lak.

De CND Vinylux en OPI “normal nail polish” is de meest bekende nagellak. Verschillende mooie kleuren die drogen en uitharden door natuurlijk licht.

Ook kunt u kiezen voor CND shellac en OPI gellak. Momenteel erg populair! Deze lak van beide merken hebben een langere houdbaarheid omdat de lak word uitgehard over een led-lamp. Hierdoor droogt de lak direct.

Alle verzorgingsproducten voor huid en nagels die worden gebruikt zijn van het merk OPI